Myokardium

 
She says to him, musing, "If you ever forget about me,
I'll put a knife in your heart."
In bed,
she climbs onto his chest, and looks directly
down into his eyes.
"You understand?
Your heart."
 

I wanted everything

 

Clusterfudge

 
Snälla hjärnan.

Holes in my heart

 

Most days I wish I never met you because then I could sleep at night and I wouldn’t have to walk around with the knowledge there was someone like you out there.

Kicka tillbaks

 
Ibland, när jag ser mig själv i badrumsspegeln, eller reflekteras i lite för nyputsade fönster, blänker självhatet som pärlskimmer över mitt ansikte. I nästa sekund är det borta igen, och ersätts med samma gamla självgodhet som alltid funnits i överflöd i venerna. Pumpas runt och upp i skallen, och jag vet ingen snyggare, ingen bättre, ingen som hade kunnat göra vad jag gör (även om jag inte gör något särskilt). Allt är speciellt och unikt och vem fan tror dem förstår.
Ingen förstår.
 

Det är därför jag går vinterpromenader med hundra lager läppsyl på läpparna, för jag biter nästan igenom hudens barriär och det knastrar torrt. Jag tror att jag är lycklig emellanåt, men vet inte säkert. Jag kan inte säga det, jag vill inte klä på orden och knuffa ut dem på scenen. De är inte riktigt värdiga, färdigrepade.

De är bara flyktiga tankar, ett uns av något större.
Som jag hoppas är mer förfinat, vackrare än den angst som klättrat in bakom mina ögon och trycker fram tårar som inte känns, inte märks. Inte gör mig ledsen, inte gör mig till någonting längre.


But I would never kiss anyone who doesn’t burn me like the sun

 
 
It's not as if I have anything to protect.
I have no virtue.
I made sure of that the second that I thought that you might kiss me.

RSS 2.0